Hvorfor er facadedøre med brandkrav kedelige at se på?

Med JE-Træ Facadedøren har facadedøre med brandkrav ikke et kedeligt udtryk

Vi oplever ofte, at branddøre er glatte og malede. De har ingen udskæringer eller struktur og fremstår derfor ganske kedelige. Men sådan behøver en branddør ikke se ud. Vores facadedøre kombinerer brandkrav OG et smukt design.

Facadedøre med brandkrav

JE-Træ Facadedøren er godkendt til EI30 og EI60. Det betyder, at døren er sikret mod brand i henholdsvis 30 og 60 minutter. Det gælder også facadedøre af træ, som den viste dør, der er en model Barcode i lys eg, designet af Lars Vejen.

En høj facadedør som branddør

En dør er almindeligvis omkring 2100mm høj. Vi kan lave facadedøren med brandkrav op til 2500mm (EI30) og 2250mm (EI60). Det er en markant højdeforskel, der giver mulighed for at tilpasse døren bygningens arkitektur.

Facadedøre sikret mod lyd og indbrud

Udover brandcertificeringen kan døren også sikres mod lyd og indbrud. Hvis du bor i rækkehus eller har udgang til en svalegang, har du måske behov for at dæmpe lyden udefra eller øge din boligs sikkerhed.

Branddøre i flot design

Vores intention er, at certificeringer ikke må være en begrænsende faktor for det design, du ønsker. Således kan en Barcode facadedør laves som branddør uden at miste sit flotte ydre. Med vores håndværk og design tager branddøre sig ikke nødvendigvis kedelige ud! September 2018

Trædør med sideparti.

Facadedørens varme overflade står flot til husets mere kølige materialer.