Hoveddør med glas.

Barcode facadedør, designet af Lars Vejen, af lys eg med sideparti.

Blå hoveddør.

Blå hoveddør med overparti i modellen Rubin.

Hvordan skal min nye hoveddør se ud?

Det skal du overveje, når du vælger ny hoveddør til din bolig

 

Du får en god ankomst til og afgang fra dit hjem, når din hoveddør ser ud og fungerer, som du ønsker. Men hvilken dør er rigtig for dig og din bolig? Her får du tre tips til det, du kan overveje, når du designer din nye hoveddør.

Hoveddør i træ eller som malet

Dørens udtryk ser forskelligt ud alt efter den overflade, du vælger. Mange JE-Træ Facadedøre fås både med en overflade af træ og en overflade malet i den farve, du ønsker. Træ har et varmt og levende udtryk, mens en malet overflade er mere rolig at se på. Denne Alfa facadedør fås både i træ og som malet.

Døren skal passe til huset

Det er afgørende, at hoveddøren passer til din bolig. Den dørmodel, du vælger, skal forstærke arkitekturens udtryk. Døren kan matche husets vinduer, som denne Rubin facadedør i klassisk stil. Eller døren kan spejle arkitekturens linjer, som denne Barcode hoveddør i moderne design.

Hoveddør med glas og sideparti

Endelig er det vigtigt at overveje, hvor meget naturligt lys, du ønsker i dit indgangsparti. Vælger du en hoveddør med glasudskæring, som denne Aros facadedør, strømmer en mængde lys ind i husets entre. Tilføjer du side- og overpartier omkring døren, bliver entreen endnu mere lys. April 2019

 

SE PRISEKSEMPLER PÅ DØRE

 

Hvorfor er facadedøre med brandkrav kedelige at se på?

Med JE-Træ Facadedøren har facadedøre med brandkrav ikke et kedeligt udtryk

Vi oplever ofte, at branddøre er glatte og malede. De har ingen udskæringer eller struktur og fremstår derfor ganske kedelige. Men sådan behøver en branddør ikke se ud. Vores facadedøre kombinerer brandkrav OG et smukt design.

Facadedøre med brandkrav

JE-Træ Facadedøren er godkendt til EI30 og EI60. Det betyder, at døren er sikret mod brand i henholdsvis 30 og 60 minutter. Det gælder også facadedøre i træ, som den viste dør, der er en model Barcode i lys eg, designet af Lars Vejen.

En høj facadedør som branddør

En dør er almindeligvis omkring 2100mm høj. Vi kan lave facadedøren med brandkrav op til 2500mm (EI30) og 2250mm (EI60). Det er en markant højdeforskel, der giver mulighed for at tilpasse døren bygningens arkitektur.
Se facadedørens fire standardmål

Facadedøre sikret mod lyd og indbrud

Udover brandcertificeringen kan døren også sikres mod lyd og indbrud. Hvis du bor i rækkehus eller har udgang til en svalegang, har du måske behov for at dæmpe lyden udefra eller øge din boligs sikkerhed.

Branddøre i flot design

Vores intention er, at certificeringer ikke må være en begrænsende faktor for det design, du ønsker. Således kan en Barcode facadedør laves som branddør uden at miste sit flotte ydre. Med vores håndværk og design tager branddøre sig ikke nødvendigvis kedelige ud! September 2018

Trædør med sideparti.

Facadedørens varme overflade står flot til husets mere kølige materialer.