Inspiration

 

Du finder den løsning, der er bedst for dig ved at lade dig inspirere af JE-Træ Facadedørens mange forskellige indgangspartier med yderdøre.

 

Katalog med yderdøre

Når du læser kataloget, får du et overblik over de mange designmuligheder, der findes med JE-Træ Facadedøren. Find flere inspirerende yderdøre i vores projekter og på Instagram.

 

Prisliste med yderdøre

Udgiften på dit indgangsparti varierer alt efter dørmodel, materiale og hvorvidt, du ønsker glaspartier om døren. I prislisten finder du priser på selve yderdørene og de forskellige elementer, der kan skabe en flot indgang til din bolig.

 

Vores mening om yderdøre

Er du interesseret i at høre vores mening om kvalitet i døre og det gode håndværk, skal du tage et kig på vores blog. Vi opdaterer jævnligt bloggen med interessant læsestof om tendenser indenfor yderdøre.

 

Sort hoveddør.

Yderdør i sort, model Empire.

Yderdør med glas.

Barcode facadedør af lys eg med sideparti.

 

Hoveddør med glas.

Omega yderdør i mørkegrå med glas.

 

Yderdøre helt tæt på

Besøger du vores showroom, kommer du ind under træet på døren. Du ser håndværkerne i arbejde og oplever yderdørene helt tæt på. Du får den bedste forståelse af produktet ved at besøge os i Mørke.

 

Standardmål på yderdøre

Når du bestiller døren hos os, skal vi kende dørens mål, før vi kan starte produktionen af din nye yderdør. JE-Træ Facadedøren findes i fire standardmål. Ønsker du døren i specielle mål, imødekommer vi gerne dine ønsker.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD