Danmarks bedste facadedør

 

En hoveddør fra JE-Træ Facadedøren er suveræn i forhold til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning.

Eksklusive hoveddøre gennem 45 år

JE-Træ Facadedøren har gennem 45 år leveret eksklusive facadedøre og indgangspartier til kunder i Danmark og andre lande, der kræver gennemført design, tryghed og holdbarhed.

Medarbejdere kontrollerer alle processer

Dørene bliver fremstillet på fabrikken i Mørke på Syddjurs. Alle processerne i produktionen foretages af faglærte medarbejdere. De fleste medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mere end ti år. Det er de kloge øjne og hænder, der giver den bedste kvalitet.

Fra tømrervirksomhed til aktieselskab

Siden 1973 har Hornbaek Trævarefabrik produceret JE-Træ Facadedøren. I 2009 blev virksomheden solgt til Vahle, der producerer indvendige døre. Produktionen af udvendige døre er nu integreret i produktionen af indvendige døre.

 

 

Hvem? JE-Træ Facadedøren A/S

Hvad? Dansk dørproducent, der udvikler udvendige døre og indgangspartier

Hvor? Mørke, Syddjurs, Danmark

Hvordan? I vores arbejde med facadedøre vægter vi design, tryghed og holdbarhed. Det er vigtigt, at døren overholder krav til indbrudssikkerhed, energieffektivitet og støjdæmpning. Vore faglærte medarbejdere kontrollerer alle processer fra start til slut.

Hvorfor? Det allerførste indtryk er vigtigt, også når det gælder dit hus. Din facadedør er med til at udtrykke din personlighed.

Til hvem? Private husejere og boligforeninger