Aros yderdør af teak

En Aros yderdør er som skræddersyet til modernistisk bolig

 

Indehaveren af denne bolig ønskede en dør i samme stil som arkitekturens modernistiske udtryk. Løsningen blev en Aros yderdør fra JE-Træ Facadedøren, der har en smuk form og en konstruktion, der gør døren robust og holdbar.

Yderdøren fremhæver boligens form

Døren har horisontale lameller af teak, hvilket giver et varmt og levende udtryk. Yderdørens form og kantede lameller understreger husets form og de firkantede vinduer. Sammenhængen mellem dør og arkitektur skaber en flot helhed i mødet med boligen. Disse Aros facadedøre er også af teak og med elektronisk lås.

Koøje i yderdør skaber udsyn

Døren er udstyret med et koøje af klar glas, der skaber udsyn og lysindfald. Det lille vindue øverst på døren gør, at beboerne kan se ud, mens kigget ind i boligen er minimalt. En gennemført detalje er, at koøjet i døren spejler det runde vindue i muren ved indgangen, planten ved siden af døren og lampen ovenover døren.

Arne Jacobsen dørgreb af messing

Indehaveren har valgt et dørgreb af messing. Dørgrebet har en blød form, der passer til koøjet, mens metallets varme tone fremhæver yderdørens rødlige nuance. Dørgrebet er designet af den danske designer Arne Jacobsen. Det forhandles af d line, der blandt andet producerer dørgreb af høj kvalitet.

 

HVORDAN SKAL MIT NYE INDGANGSPARTI SE UD? FÅ TRE TIPS HER

 

Teknisk beskrivelse Aros ID 0209 ∙ 2” teak ∙ klar glas

Galleri