Entredør til boligforening

En entredør fra JE-Træ Facadedøren er indbrudssikker og nem at betjene

 

JE-Træ Facadedøren tilbyder sikkerhedskrav i forhold til tyveri og brand i et design med høj holdbarhed. Det gør døren velegnet som entredør såvel som opgangsdør ind til lejligheder.

En indbrudssikker entredør

Døren kan leveres med den højeste SKAFOR godkendelse. Det betyder, at du får en entredør, der er dokumenteret indbrudssikker. Vi bruger RUKO-låse, som gør døren let at betjene for landets låsesmede, hvis du ikke kan låse døren op.

Facadedøre eliminerer indbrudsforsøg

Vi ved fra erfaring, at indbrudsforsøg elimineres kort tid efter, at der er monteret JE-Træ facadedøre i en ejendom. Det rygtes ganske simpelt i kriminelle kredse, at det er umuligt at komme ind i boligen. Denne boligforening bruger Multiline facadedøre med side- og overparti.

Entredøren er let at låse

Entredøren har en lås med blot 1 punkt, hvilket gør døren let at låse. Især ældre beboere værdsætter denne 1-punkts lås, da det kan være besværligt at betjene en lås med 3 punkter. Låsekassen findes i en stålramme, som døren er opbygget omkring. Dørens konstruktion gør, at den er robust nok uden en 3-punkts lås.

 

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Galleri