Entredøre til boligejendom

Nye robuste JE-Træ Facadedøre der er modstandsdygtige overfor hverdagen

 

Der er et utroligt stort slid på opgangsdøre. Dørene bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen, og der bliver fragtet cykler, barnevogne og indkøb ind af dørene. Denne ejendom har gennem de senere år gennemgået en gennemgribende renovering for at sikre en tidssvarende ejendom med kvalitetsløsninger fra kælder til kvist.

Opgangsdøre der tåler brug

Ejendommens ejer har været bevidst om, at der skulle renoveres så ejendommen fremstår flot og godt vedligeholdt i mange år fremover. Derfor blev der valgt en Je-Træ dør i et enkelt design med en stor sparkeplade. Den store sparkeplade gør, at døren bliver beskyttet rigtig godt der hvor den er allermest udsat mod spark, cykler, barnevogne osv.

Omega-dør malet i grå med klart glas

Omega-døren har et stilrent og enkelt design der matcher ejendommen perfekt. Der er valgt et stort glaselement med klart glas, der sørger for masser af lys ind i opgangen.

El-slutblik med garanteret formstabilitet

Dørene er monteret med el-slutblik for elektronisk åbning af døren. Je-Trae døren er født med ét låsepunkt, så derfor kan vi garantere formstabilitet på døren, selvom der monteres el-slutblik.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Galleri