Hvorfor er facadedøre med brandkrav kedelige at se på?

Med JE-Træ Facadedørens mange modeller har facadedøre med brandkrav ikke et kedeligt udtryk

 

Vi oplever ofte, at branddøre er glatte og malede. De har ingen udskæringer eller struktur og fremstår derfor ganske kedelige. Men sådan behøver en branddør ikke se ud. JE-Træ Facadedøren kombinerer brandkrav og et smukt design.

JE-Træ Facadedøren kombinerer design og brandkrav

JE-Træ Facadedøren er godkendt til EI30 og EI60. Det betyder, at døren kan sikres i henholdsvis 30 og 60 minutter. Det gælder også yderdøre i eg, mahogni og teak, som døren til højre, der er en model Barcode i lys eg.

En høj dør giver flere muligheder

En dør er almindeligvis omkring 2100mm høj. Vi kan lave døren med brandkrav op til 2500mm (EI30) og 2250mm (EI60). Det er en markant højdeforskel, der giver mulighed for at tilpasse hoveddøren bygningens arkitektur.

Yderdøren kan sikres mod lyd og indbrud

Udover brandcertificeringen kan døren også sikres mod lyd og indbrud. Det kan være et behov, hvis man bor i rækkehus eller har udgang til en svalegang.

Certificeringer er ikke en begrænsning

Vores intention er, at certificeringer ikke må være en begrænsende faktor for det design, man ønsker. Således kan den viste Barcode Facadedør designet af Lars Vejen leveres med brandgodkendelse uden at miste sit udtryk i form af den rillede overflade i eg. Med vores håndværk og design tager branddøre sig ikke nødvendigvis kedelige ud! September 2018

Facadedørens varme overflade står flot til arkitekturens mere kølige materialer.